avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... legislatia rutiera
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

legislatia rutiera

in urma cu o luna am avut un accident cu cineva care a uitat sa acorde prioritate...am fost la politie si ne-au indrumat spre amiabila...dupa acea intelegere amiabial cei de la daune au spus ca formularul este incomplet si ca vinovatul ar trebui sa mai dea o declaratie...intre timp doamna vinovata s-a schimbat si nu mai vrea sa dea nici o declaratie nimic...as vrea sa ma duc la politie sa fac plangere dar o sa imi ia si mie permisul 30 de zile desi sunt nevinovat...intrebarea mea este daca ma duc la politie si depun plangere vinovata poate face vre-o contestatie?daca da cum?si ce pot face in cazul asta pt a nu ramane cu paguba.multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:27, 7 Martie 2010
formularul de amiabila a fost semnat de vinovat dar fara a contine in schita implicit si in chestionarul cu situatia de la fata locului a acelui cedeaza trecerea pe care vinovata nu il vazuse si asa k amiabila s-a semnat fara a avea acel cedeaza,tocmai de acee cei de la daune au mai cerut inca o declaratie din partea dansei pt a lamuri situatia.cat despre deplasarea la locul respectiv atat politia cat si constatatorul de dauna au spus cu jumatate de gura ca merg sa verifice dar cum e mai bine la caldurica decat p teren...doamna la prima dar si ultima conversatie telefonica a spus sa o dau in judecata daca vreau sa imi repar masina...nu as vrea sa pierd timp si bani prin tribunale alta varianta credeti k as avea?multumesc
Pentru recuperare prejudiciu,varianta sigura instanta de judecta
In raport de precizarile referitoare la lipsa de timp,puteti incheia cu aparatorul formalitatile sa va reprezinte si sa va apere interesele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate nero67 nero67 PE DATA DE 08 AC,AM AVUT ACCIDENT,AM FOST VINOVAT DEOARECE N-AM RESPECTAT INDICATORUL CEDEAZA TRECEREA,MI-AM RECUNOSCUT VINOVATIA,IN ACEEASI ZI AM FOST LA ... (vezi toată discuția)
Amiabila. care e rostul ei dacă unul dintre șoferi se poate răzgândi? ContSters442557 ContSters442557 Am si eu o nelamurire rog un raspuns,multumesc. De exemplu: Esti lovit in trafic , faci amiabila. In amiabila oarecum reiese ca soferul celalalt e vinovat ... (vezi toată discuția)
Constatare amiabila eronata liliananita liliananita buna seara am fost tamponata de o masina ce iesea din parcare in marsalier in timp ce eu ma deplasam regulamentar. am fost lovita lateral fata si aruncata pe ... (vezi toată discuția)