avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... sistem sanatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

sistem sanatate

va salut !
urmeaza sa efectuez o interventie chirurgicala in strainatate, care nu poate fi acoperita de formularul E112, am deja cardul european de sanatate(apartin unei case de asigurari), dar costul inteventiei este destul de ridicat pentru posibilitatile mele financiare. Intrebarea ar fi daca exista o modalitate de a se face decontarea direct intre clinici sau de a-mi recupera banii. Daca mai exista vre-un formular care as putea sa-l obtin inainte de plecarea mea, etc. Avand in vedere ca paltesc asigurarile sociale de multi ani , ar trebui sa am si un drept de a alege un alt sistem sanitar, in baza contributiei mele ,ca cetatean european.
Cel mai recent răspuns: estreea , utilizator 09:42, 14 Martie 2010
Nu exista.Formularul E 112 se emite in cazul in care interventia chirurgicala nu se poate efectua in tara, iar cardul european este valabil doar pt urgentele medico-chirurgicale si nu pe interventii chirurgicale planificate.
multumesc mult pt raspuns . Succes in activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum si in ce conditii se recupereaza banii de la cnas dupa o interventie chirurgicala? dan66daniel dan66daniel Am ales sa fiu operat la o clinica particulara(care nu are relatii cu casa) de ruptura complexa de menisc exterior ,pentru ca pe plan local m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate cu contract pe perioada co DanciMonica DanciMonica Cum as putea proceda sa plec la munca in strainatate pe perioada CO fara a avea intreruoere in cartea de munca. Lucrez ca profesor si as dori pe perioada CO sa ... (vezi toată discuția)