avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ce grad de handicap se ancadreaza paralizie plex ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ce grad de handicap se ancadreaza paralizie plex brahial

Nascanduma cu o greutate de peste 4000 gsi decurgand nastera foarte greu,am ramas pentru tot restul veti cu mana stanga paralizata. Dupa doua opetati fara nici un rezultat, am m-ai avut un accident in urma caruia tot la mana stanga mi-a agravat situatia.In urma cu trei ani m-am pensionat primind gradul doi dupa examenul facut de comisie.in urma cu un an dupa examenu facut de comisie unde ma privit doar in ochi am primit un grad m-ai inferior.Antrebarea mea este;care ar fi gradul corect si ce ar trebui sa fac. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:33, 6 Martie 2010
In baza documentelor medicale,dispunerea incadrarii ,se realizeaza pe criterii distincte,severe,numai de catre comisiile de expertiza medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)
Grad de invaliditate gelu_andries gelu_andries As vrea sa aflu daca in urma unui accident vascular cerebral hemoragic soldat cu Hemipareza stanga ataxica pot fi incadrat la gradul I de invaliditate si ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)