avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna - cumul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna - cumul

Am dreptul la concediu de odihna la al doilea loc de munca? Sau doar la primul?
Salariatul încadrat cu contract de muncă cu timp parţial se bucură de drepturile salariaţilor cu normă întreagă, în condiţiile prevăzute de lege şi de contractele colective de muncă aplicabile. Prin urmare, are dreptul la concediu de odihna si la cel de-al doilea loc de munca.
ai dreptul la concediu de odihna la fiecare loc de munca
Depinde. Daca esti angajata la stat, regie autonoma se aplica prevederile H.G. 250/1992 care nu e abrogat. Asta inseamna ca vei beneficia doar de concediu unde ai functia de baza. Daca faci cumul cu jumatate de norma la ambele locuri de munca beneficiezi de concediu de la ambele .
Daca lucrezi la privat atunci se aplica prevederile Codului Muncii, adica ai dreptul la concediu de la ambele locuri de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna, doua locuri de munca ecaterinap ecaterinap Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: In conformitate cu articolul 35, din Legea 53/2003, am doua contracte de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Preot angajat la cumul- zile concediu de odihna scoalahomocea scoalahomocea Am urmatoarea problema la o scoala. Preotul este incadrat la cumul, avand 9 ore in incadrare(0,50 norma). Conform normelor metodologice nr. 34.232/9.06.1998 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna la cumul Bianca Varvarikis Bianca Varvarikis As dori sa stiu daca, in cazul cumulului de functii (invatamant si cercetare), se acorda concediu de odihna platit in ambele locuri. La al doilea loc de munca ... (vezi toată discuția)