avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

acum o saptamana ni s-au furat 2 cazane de facut tuica ,am aflat ca s-au gasit la un depozit dar pana am ajuns acolo au fost transferate in alta parte,domnul de acolo a recunoscut ca au fost acolo cazanele dar ca le-a trimis in "germania"(vorbea la misto).la noi in sat este paza dar nu isi face datoria (noaptea nu sta de paza)pe cine putem trage la raspundere.
Cel mai recent răspuns: roxanaioana , utilizator 11:00, 7 Martie 2010
Staruiti la nivelul autoritatilor indiriguite sa constate incalcarile legii si sa dispuna masurile legale impotriva vinovatilor
am mai aflat ca persoana care a recunoscuta ca au fost cazanele la ei in depozit ,nu este el patronul ci sotia acestuia. se poate face ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea materiala a gestionarului caruia i s-au sustras bunuri din gestiune dumitru suiu dumitru suiu am observat dupa cateva zile de la eveniment ,ca din niste materiale depozitate in exteriorul cladirii,in partea din spate a acesteia ,au disparut niste ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Sotia mea lucreaza ca gestionar la un depozit farmaceutic, depozit la care sunt mai multe persoane trecute ca gestionari.La angajare nu au semnat ... (vezi toată discuția)
Lipsa produse gestiune mihaiatb9pm mihaiatb9pm Buna ziua , Lucrez la o companie in domeniul IT in ultima perioada au existat niste situaii care ne afecteaza in ceea ce priveste venituriile ; mai exact s-au ... (vezi toată discuția)