avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA societate de intermediare asigurari scutita de tva sau ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

societate de intermediare asigurari scutita de tva sau nu

o societate de intermediere in asigurari respectiv agent pj desfasoara o activitate scutita de tva conform codului fiscal art 141 si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 22:11, 8 Martie 2010
multumesc, asa zic si eu in schimb inspectorii fiscali spun ca aceasta activitate nu este scutita de tva.
asa precum scrie in codul fiscal nu se interpreteaza si coroborat cu alte acte normative, este scutita de TVA intermedierea in asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura comision asigurari GABRIELDUMITRIU GABRIELDUMITRIU Buna ziua, am o firma de intermedieri asigurari, trebuie sa fac factura brokerului pt comision ca sa il bag in contabilitate sau sunt de ajuns borderourile? (vezi toată discuția)
Scutire plata t.v.a broker de asigurari (modificare cod fiscal) Supralex Supralex Buna ziua, am o mare nelamurire si in masura in care ma puteti ajuta v-as ramane profund indatorat. In ce conditii poate o societate de intermediere ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit Emalia Emalia Buna ziua, Cf cod fiscal, un SRL plateste 3 % impozit pe venit. 1) intrebarea mea este daca un SRL cu CAEN principal 6622 (intermediere asigurari) ... (vezi toată discuția)