avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot avea probleme daca il ajut pe tata care este PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot avea probleme daca il ajut pe tata care este PFA?

Buna ziua
Am o mica problema la care nu stiu unde sa caut raspuns:
Tatal meu are un PFA - comert cu amanuntul. In ultima vreme s-a cam imbolnavit si m-a rugat sa il ajut cu aprovizionarea (transport marfa cu masina lui). E posibil sa am ceva probleme???
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
raca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:27, 7 Martie 2010
Nu o sa fie niciun fel de probleme .
In conditiile in care marfa transportata este dovedita cu documente legale,daca acestea nu se afla sub incidenta de legi speciale,nu aveti de ce sa va faceti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Deducere combustibil camypos camypos BUNA ZIUA! AM O MARE NELAMURIRE SI SPER SA GASESC O SOLUTIE PE FORUM. DETIN O INTREPR. INDIV. PE COMERT, COD CAEN 4725. MARFA O ADUC DE LA ... (vezi toată discuția)
Conditii impuse in mod abuziv fethyta fethyta Buna ziua Numele meu este Raluca Craciun si as vrea sa cer un sfat cu privire la un conflict intre angajat si angajator. Mai precis, este vorba de tatal meu ... (vezi toată discuția)