avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somer absolvent!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somer absolvent!

Buna ziua,
Am absolvit studiile superioare in iulie 2009, din octombrie sunt in somaj, domiciliez in Bucuresti si mi-am gasit un job in Prahova(nu prin ajofm si chiar in domeniul in care am terminat eu), m-ar interesa sa ma angajez(o sa ma mut in Prahova si dupa angajare o sa-mi schimb si domiciliul) si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez, care sunt avantajele mele si ale angajatorului!Precizez ca eu din 2004 pana in august 2008 am fost angajata la o banca cu program normal!Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 06:27, 8 Martie 2010
Avantajele dvs. sunt tocmai gasirea unui job si drepturile de care veti beneficia in calitate de angajat, inafara celor minimale din codul muncii si CCM, vor fi obtinute prin negociere dicrecta cu reprezentantii angajatorului.
Acesta, avand in vedere ca sunteti somera, va avea niste facilitati fiscale dar si obligatia corelativa de a nu va concedia o anume perioada de timp.
Cel mai important e ca v-at gasit un job si se pare, in acelasi domeniu unde ati mai lucrat .=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm -uri conelia anghel conelia anghel 1. Este valabil la aceasta data CCM la nivel national? Parerile sunt impartite, ba ca da ba ca nu. 2. CCM la nivel de ramura Chimie si Petrochimie nr.369/7 ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventii de facultate oana121 oana121 Buna ziua. Am absolvit facultatea in luna iulie 2014, dupa care am depus dosarul pentru a fi in evidenta AJOFM, ca persoana in cautarea unui loc de munca. ... (vezi toată discuția)
Tanar angajat din somaj Anacrsitina Anacrsitina Am 27 de ani,absolvent al Facult.de Medicina,sunt somer,mi-am gasit un job,ce trebuie sa fac sau ce trebuie sa faca angajatorul meu ca sa ma incadreze din ... (vezi toată discuția)