Buna ziua,
Nu stiu daca concediul medical pate influenta modul de calcul si implicit suma cuvenita aferenta indemnizatiei de crestere copil?
Lucrez la aceasta societate de 3 ani si 2 luni si in total am o vechime fara intrerupere pe cartea de munca de 4 ani.
De la inceputul lunii decembrie 2009 am ramas insarcinata si incepand cu data de 20/02/2010 beneficiez de concediu medical (eminenta de avort)platit cu 75% si dupa cum am vb cu doctorul voi ramine in acest concediu pina cind voi naste.
Am un venit brut de 1392 ron cu mentiune ca in luna decembrie 2009 am beneficiat si de al 13 lea salariu astfel am realizat urmatoarele venituri nete:
-luna sept. 2009/1010 ron
-luna oct. 2009/1010 ron
-luna nov. 2009/980 ron
-luna dec 2009/salariu 982 ron +al 13 lea sal. 976 ron=1958 ron
-luna ian. 2010/1010 ron
-in luna feb 2010 de pe data de 20/02/2010 am intrat in concediu medical si nu prea stiu ce suma a fost aferenta sal si ce suma este aferenta concediului medical , dar dupa o interogare a cardului tot cam 1000 de ron am primit.
-restul lunilor nu prea stiu cum se v-a calcula concediul medical aferent brutului de 1392 ron.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un calcul aferent datelor mentionate mai sus ptr a vedea daca acest concediu medical imi va afecta indemnizatia de crestere copil si ce suma voi incasa cu aproximatie?
Buna ziua. As vrea sa va intreb, eu am inceput munca pe 18 Ianuarie, e prima data cand am lucrat cu carte de munca. Pe 30 septembrie a fost ultima zi de munca, din 1 octombrie am intrat in concediu pentru ca eram insarcinata și pe 2 noiembrie am nascut. Inca mai sunt in concediu. Trebuia sa lucrez pana in Decembrie ca sa pot avea pentru a lua indemnizatia de cresterea copilului. Am și pe luna Decembrie Concediul Medical, se i.a in calcul pentru a prinde indemnizatia? Sau se i.a in calcul doar ce am lucrat pana pe 30 septembrie. Afirm ca am concediul medical cu plata