avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cesiune autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cesiune autorizatie de constructie

Am o autorizatie de constructie eliberata pe mai multe apartamente pe care am incheiat antecontracte. Pot cesiona autorizatia catre promitentii cumparatori si cum se pot intabula acestia pe apartamente distincte fara a fi coproprietari?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 15:10, 8 Martie 2010
cel mai bine consultati direct un avocat din orasul in care va aflati.. sa vada despre ce e vorba, cu actele in mana.. asa.. poate primiti un sfat gresit si va treziti in cine stie ce belele.. cu stima, avocatPetre

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune antecontract v.c. elicrist elicrist buna ziua, de f. multe ori am cerut sfaturi pe acest forum atat ptr. mine cat si prieteni si mi-ati fost de ajutor....apelez din nou la sfaturile dvs. .....2 ... (vezi toată discuția)
Ce alte documente, in afara promisiunii bilaterale de cumparare, este necesar a le solicita promitentului vanzator in conditiile, contextul prezentat ? anca marinescu anca marinescu buna ziua, sunt promitent cumparator imobil. Autorizatia de constructie initiala este eliberata pe un alt nume decat cel al promitentului vanzator cu care am ... (vezi toată discuția)
Pierdut bani, apartament, le declar nule ALICEL ALICEL Am incheiat cu o firma de constructii un antecontract in aprilie 08 si un proces verbal la terminarea lucrarii in iulie 08.Contractul de vanzare cumparare nu ... (vezi toată discuția)