avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Am o mare nelamurire si as vrea sa va faceti timp sa-mi raspundeti la o intebare.Eu am absolvit facultatea, dupa noua forma, si anume de trei ani, si la momentul actual sunt la master.In prezent sunt insarcinata si o sa nasc inainte de terminarea studiilor de master si as dori sa stiu daca pot sa beneficiez de indemnizatia penrtu cresterea copilului (600 RON).Mentionez faptul ca toate studiile le-am urmat la zi, fara intrerupere. Va multumesc mult si astept sa ma lamureasca cineva.
Potrivit legii 240/2009 beneficiati de indemnizatie daca frecvetati fara intrerupere cursurile de zi ale invatamintului universitar, deci si masterul daca este in acest regim va permite sa obtineti indemnizatie, cu condititia de a nu fi intrerupt cursurile din motive medicale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului pentru studente lumimaria lumimaria buna! va rog sa mi raspundeti daca se poate! am terminat facultatea anul acesta 2010 cu licenta absolvita fiind insarcinata in 4 luni jumatate la momentul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru copii-mamici studente adistef adistef buna ziua, in cele din urma au aparut normele cu privire la indemnizatia acordata copiilor, pentru mamicile studente, dar cum sunt legile la noi - neclare:in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SilviaVictoria SilviaVictoria Buna ziua. As aprecia enorm de mult daca m-ati putea ajuta intro anumita problema. Anul 2011 am fost studenta la zi in anul III la 2 facultati simultan, la una ... (vezi toată discuția)