De 6 ani lucrez intr-o societate la care s-au facut disponibilizari colective iar eu am numar printre acestia.Spuneti-mi va rog daca am dreptul la salarii compensatorii mentionez ca lucrez in ramura comert,iar in contractul individual de munca nu am spcificat aces lucru deoarece nu am stiut ca vine o criza.Va rog sa mai imi spuneti daca este legal ca societatea este in somaj tehnic iar eu sunt in preaviz.In cazul in care am dreptul la salarii compensatorii va rog sa imi spuneti pasii pe care trebuie sa ii urmez.
1. Nu ati fost atenta la raspunsuri.
2. Am spus ca nu veti plati taxe, adica taxa de timbru si taxa de timbru judiciar.
3. Un avocat nu va reprezinta gratis. Am spus ca onorariul lui il cereti, drept cheltuieli de judecata, de la angajator, adica il recuperati, deci nu pierdeti nimic, nu platiti nimic din banii dvs.
4. Daca puteti sa va reprezentati singura, nu mai angajati avocat.
Salarii compensatorii
cami e
Stie cineva cate salarii compensatorii trebuie sa primeasca un salariat disponibilizat , sistem privat, ramura de activitate comert? Firma are 120 angajati si ... (vezi toată discuția)
Drepturi
marianelena
Ma numesc Marian si sunt in perioada de preaviz la una din unitatile grupului Boromir.Nu am putut sa cunosc ,sa citesc nicaieri Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)