avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediere fara motiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediere fara motiv

am inteles ce mi-ati scris si voi face intocmai nu stiu in schimb cum procedez cu demisia . sa inteleg ca nu mai este necesar de o demisie pt ca nu am dorit sa plec si tb sa imi dea ei o decizie de incetare ?.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:26, 9 Martie 2010
Sigur ca da , orice incetare se face prin dispozitie scrisa comunicata dvs. . In masura in care cele inscrise nu corespund realitatii puteti face actiune in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal buna, va rog sa ma informati cum pot verifica daca s-a inregistrat un CIM pe care l-am transmis pin revisal,treb sa merg la itm sa intreb? si daca s-a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - firma faliment Asociația 89 Asociația 89 Firma in faliment au fost incetate CIM,eu fiind contabila firmei am ramas inca in firma ,dar nu mai pot lucra din cauza problemelor de sanatate,administratorul ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz. kady kady Mi-am dat demisia pe data de 12 martie 2007 si am specificat in demisie ca nu acord perioada de preaviz, din motive pesonale. Eu intr-o saptamana voi pleca din ... (vezi toată discuția)