avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... returnarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

returnarea pensiei alimentare

Buna ziua. Cumnata mea a beneficiat de pensie alimentara de la tatal ei pana in ianuarie 2010 cand dupa un indelung proces i s-a sistat din cauza faptului ca ea lucreaza din august 2009 cu contract de munca. Acum printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si executorie trebuie sa ii returneze tatalui ei suma de 1800 lei bani care reprezinta pensie alimentara primita in lunile in care deja lucra. Intrebarea noastra este: Cum trebuie ea sa procedeze mai departe, cum se hotaraste care o sa fie procentajul care o sa i se retina din salar,ea avand un salariu minim pe economie, care este suma minima care i s-ar putea retine ei din salar?
Multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:06, 9 Martie 2010
Va rugam ni mai deschideti mai multe topicu-uri cu aceeasi problema.
Ati primit deja un raspuns la problema dvs.aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnarea pensiei alimentare maria_p_ioana maria_p_ioana Buna ziua. Cumnata mea a beneficiat de pensie alimentara de la tatal ei pana in ianuarie 2010 cand dupa un indelung proces i s-a sistat din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ELA39 ELA39 din ianuarie 2006 eu nu am mai primit pensia alimentara pentru copiii mei(doi) .in2007 octombrie unul a implinit 18 ani.sunt aproape 35 de luni de cand copiii ... (vezi toată discuția)
Mama nu trimite inapoi in tara copilul in perioada stabilita.. cum actionez ???? larissalore larissalore Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea situatie: Este vorba despre o familie divortata, tatal a primit tutela copilului, iar mama este plecata ... (vezi toată discuția)