avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

intrare in Barou

Are , vreun avocat curajul sa spuna cata spaga a dat sa intre in Barou, chiar si sub anoniamat?:D
Buna ziua,

Imi puteti spune ce tipizate se cumpara de la barou si la ce pret se ridica?

Multmesc
Buna ziua tuturor!:D.Sunt si eu o umila aspiranta la facultatea de drept si singura intrebare pe care vreau sa v-o pun este:sunteti sartisfacuti de modul vostru de viata?pt ca in cele din urma a fi avocat e un mod de viata...Am si eu 2 surori,una este avocat in Bucuresti,cealalta acum face 2 ani intr-unul tot la Drept.Le vad ca se descurca bine,nu par a duce grija zilei de maine.Nu am o relatie strasa cu ele dar cred ca ma pot baza pe un real ajutor din partea lor atunci cand voi termina facultatea..ma refer la stagiatura,maestru,semnaturi.Sper sa fie bine la faculta,vreau sa dau tot ce-i mai bun din mine.Poate ca par naiva insa chiar cred ca se poate sa ajungi in varful piramidei prin multa munca.Va urez tuturor multa liniste si multe succese!=D>B-)
pure_law a scris:
Poate ca par naiva insa chiar cred ca se poate sa ajungi in varful piramidei prin multa munca.

Asa si este! Nici nu e nevoie de munca excesiva, ci de cap. Sa ai in vedere ca facultatea iti baga pe gat NISTE informatii, destul de disparate si oricum nu suficiente in domeniile in care vei dori sa te specializezi. O revista de drept face minuni la vremea ei, la fel concursurile si mai ales bursele in stranatate.

Multa bafta!
Daca te referi la Contractele de asistenta juridica si la Imputernicirile avocatiale, acestea se ridica da la Barou etajul 4 camera 8. Eu am dat pe 100 de contracte si 100 de imputerniciri 37 RON.
Multumesc mult, Marian! Am inteles ca avocatii stagiari nu pot cumpara aceste tipizate, ci le sunt date de catre av. coordonatori. Asa este?

Alte discuții în legătură

Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)
Care cat ati invatat mars0212 mars0212 Eu am citit civilul, la Procedura Civila m-am straduit putin mai mult, penalul il stiam si am rasfoit generalul si am reinvatat definitiile la special si mai ... (vezi toată discuția)
Cum gasiti un avocat indrumator? xm xm Spuneti-mi si mie cum se procedeaza in concret ca sa-ti gasesti un indrumator atunci cand nu ai nici rude avocati si nici bani ca sa-ti platesti stagiatura? ... (vezi toată discuția)