avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare sc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare sc

buna ziua,
o sc a functionat din 1995 pana in 2004 . din 2004 nu s-a mai depus nici-o declaratie si nici bilant . in 2004 nu avea datorii la stat(am verificat pe site anaf -nu este cu datorii) am verificat la reg com si apare in lichidare :bilant nedepus 2004,2005,2006,2007,2008. am fost sa intreb la reg com , dar nu mi-au dat date, sa vina actionarii .unul din actionari spune ca ar fi primit ceva prin 2007, dar a fost sfatuit ca oricum reg com va radia firma daca nu s-au depus bilanturile si mai ales ca nu sunt datorii la stat (de altfel firma nu are nici debite ,nici credite, nici cont bancar,un mic sold in casa=17,06 si o casa de marcat).
ma vad nevoita sa-i sfatuiesc sa mearga sa inchida firma la orc dar asta insemnand plata forfetarului, depunerea decl si a bilanturilor din urma, sau sa-si caute un lichidator?
va multumesc pt orice sfat
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Bordea , Avocat 15:22, 10 Martie 2010
Daca s-a pronuntat deja o hotarare judecatoreasca de lichidare care este inregistrata la ORC, mergeti si depuneti la Registratura ORC o cerere de urgentare a radierii societatii. Nu este nevoie sa cautati lichidator, societatea se va radia in baza hotararii judecatoresti de dizolvare pentru nedepunderea bilanturilor la ORC, daca nu are datorii bineinteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)