avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sediul secundar sau punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sediul secundar sau punct de lucru

Buna seara!
Am dobandit de la parintii mei prin contract de comodat un teren in zona industriala a orasului si as dori sa imprejmuiesc spatiul si sa deschid un depozit de produse metalurgice. Momentan eu am depozitul altundeva unde platesc chirie. Intrebarea mea este: noul depozit pe care il deschid trebuie declarat la finante si la ONRC? Este punct de lucru sau sediul secundar. Este o diferenta intre cele doua? Mentionez ca la depozit nu va lucra niciun angajat, doar voi depozita marfurile.

Va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 15:02, 10 Martie 2010
noul depozit pe care il deschid trebuie declarat la finante si la ONRC?

Inaintea inceperii activitatii, va trebui sa declarati punctul de lucru.

Este punct de lucru sau sediul secundar.

Este acelasi lucru.

Este o diferenta intre cele doua?

Nu.
Nu voi desfasura niciun fel de activitate comerciala pe acest teren si nu voi avea niciun angajat, doar voi depozita acolo produsele pana le voi distribui clientilor.
Am intes ca in acest caz nu trebuie declarat punct de lucru/sediu secundar. Stie cineva ceva ? Multumesc
Si activitatea de depozitare este una incrisa in CAEN , fiind necesar a fi declarata si autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru - depozitare marfa ContSters57430 ContSters57430 buna ziua, pentru deschiderea unui punct de lucru, am intocmit hotarea aga cu doua coduri caen: 1. CAEN 4671 – comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma distributie dragosgheonea dragosgheonea Pentru a deschide o firma de distributie,in afara de sediul social al firmei trebuie sa-mi deschid si un punct de lucru?Firma va functiona in felul urmator:-va ... (vezi toată discuția)
Depozit cristin20 cristin20 Buna ziua! Trebuie sa inchiriez un spatiu ca si depozit pentru produsele finite pe care le produc, am inteles ca ar trebui sa deschid ca si punct de lucru. ... (vezi toată discuția)