Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 ContSters134259	                   

Buna ziua!
Am si eu o problema mai complexa, va rog sa ma lamureasca cineva.
In urma cererii depuse la o comisie locala din jud. Brasov pentru reconstituirea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters134259	                   

Buna ziua!
Am si eu o problema mai complexa, va rog sa ma lamureasca cineva.
In urma cererii depuse la o comisie locala din jud. Brasov pentru reconstituirea ... (vezi toată discuția)

crism25	                   

O comisie judeteana a formulat actiune impotriva ADS-ului pentru a pune la dispozitie teren din domeniul statului, terenul fiind necesar punerii in posesie a ... (vezi toată discuția)
	                    crism25	                   

O comisie judeteana a formulat actiune impotriva ADS-ului pentru a pune la dispozitie teren din domeniul statului, terenul fiind necesar punerii in posesie a ... (vezi toată discuția)

dncl	                   

Buna seara!In 91 am revendicat un teren care a apartinut tatalui meu dupa care mi sa dat o adeverinta.Titlu a venit mai tirziu dar fara acel teren!Intre timp ... (vezi toată discuția)
	                    dncl	                   

Buna seara!In 91 am revendicat un teren care a apartinut tatalui meu dupa care mi sa dat o adeverinta.Titlu a venit mai tirziu dar fara acel teren!Intre timp ... (vezi toată discuția)