avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita

In anul 2008 ,societatea a contractat un credit pentru achizitionarea unui utilaj.Creditul a fost garantat cu utilajul respectiv si cu un imobil proprietate personala.In anul 2009 societatea a intrat in faliment.Momentan s-au evaluat activele firmei,urmand vanzarea lor.Banca de unde am luat creditul,nu mai are rabdare sa-si recupere creditul din vanzarea utilajului,ci vor sa se indrepte spre imobilul gajat.
Au acest drept? In caz afirmativ ce demersuri putem intreprinde pentru a stopa sau cel putin a mai amana acest fapt ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:07, 9 Martie 2010
Contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare teren ipotecat marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.In anul 2008 am luat un credit de la banca [editat] pe un srl la care eram unic asociat si administrator,am garant creditul cu un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Bilet avalizat ContSters69460 ContSters69460 in urma obtinerii unui credit de la o banca, s-a garantat cu diverse bunuri imobile insa banca a cerut si o garantie suplimentara, in sensul avalizarii unui ... (vezi toată discuția)
Executare silita. florinrob florinrob Buna ziua, am o problema. Bunul mobil (utilaj) al unui debitor aflat sub sechestru asiguratoriu, inregistrat la Registrul electronic de garantii, a fost ... (vezi toată discuția)