avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in clasa
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in clasa

Buna seara!

Pentru un functionar public, referent III asistent tr 1, in urma absolvirii studiilor superioare de lunga durata, care va fi clasa superioara, gradul profesional, treapta de salarizare in care va promova in urma participarii la exemenul organizat de unitate? In cadrul clasei poate trece direct la ... clasa x, grad profesional principal, superior, sarind peste asistent? Aceeasi intrebare si pentru referent III superior treapta 3, absolvent de studii superioare de scurta durata.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:29, 9 Martie 2010
Conform legii 330, anexa III, incadrarea fp dupa examenul de promovare in clasa se poate face doar pe gradele asistent sau principal, pe o treapta de salarizare care asigura o crestere cu maxim 5% a salariului de baza. Acum, spuneti-ne dvs. cat ati avut salariul de baza in dec. 2009 (fara sporuri) si o sa va spunem si noi pe ce grad si treapta se va face reincadrarea:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici in anul 2010 roxanas roxanas In luna noiembrie 2010 am fost promovata in clasa din functia publica de executie de referent cl.III grad superior tr.1 gradatia 5 in functia publica de ... (vezi toată discuția)
Promovare ca urmare a finalizarii studiilor universitare m.cristina m.cristina Ca urmare a absolvirii studiilor universitare de lunga durata, care va fi functia pe care voi fi promovata? in prezent sunt referent, grad profesional ... (vezi toată discuția)