avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma contabilitate

Vreau si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru a infiinta o firma de contabilitate
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 19:48, 31 Decembrie 2006

da' de ce e nevoie de acea conditie ? nu imi pot angaja un contabil autorizat ? de ce sa mai ma complic ?
Este o conditie obligatorie ca si cea care spune ca in SC care are cod CAEN 7411 toti asociatii sa fie consilieri juridici, sau avocati:O
pentru ca e un domeniu "special" in care trebuie sa fi avizat. ca si la farmacii (nu poti deschide o farmacie fara sa fi terminat facultatea)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internet cafe alinasavin alinasavin Sunt conditii speciale ce trebuiesc indeplinite la deschiderea unui internet cafe? Ce autorizatii ar fi necesare? (vezi toată discuția)
Dorim infiintarea unui srl activitate servicii medicale (medic de familie). contafinfiscal@gmail.com contafinfiscal@gmail.com Buna ziua, Dorim infiintarea unui SRL avand ca activitate servicii medicale (medic de familie) .Care sunt documentele necesare infiintarii si autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)