avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... receptia unei case
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

receptia unei case

buna ziua!avind norocul sa muncesc in afara impreuna cu sotia,dupa multe sacrificii am reusit sa ne ridicam o casa acum 1 si 6 luni.am terminat lucrarile acum 6 luni ,dupa care am anuntat in scris primaria locala si inspectoratul ptr constructii[sau cum s-o chema].de atunci de cite ori am mers la secretatul primariei,am fost refuzati pe motiv ca nu au timp,ca au fost alegeri,ca dosarul a fost luat la 'purificat' de catre insp.ptr constr.,ca oricum mai trebuie efectuata o recalculare,etc..autorizatia obtinuta este valabila 2 ani[expira in iulie 2010] si m-a costat 600 ron.sa inteleg ca acea suma este valabila pte un an si ca primaria tergiverseaza lucrurile astfel incit sa mai treaca un an si sa platesc din nou ,cel puitin,6oo ron.v-as ramine recunascator daca m-ati putea ajuta cu un sfat,in conditiile in care ,actualmente,lucrez in romania,cu salriul de aici.as fi vrut sa inchei si o polita de asigurare,dar....asta e.

Alte discuții în legătură

Diferente reabilitare termica blocuri Kyandra Kyandra In ultima vreme, vad ca, cel putin in Bucuresti, multe blocuri au intrat in procesul de reabilitare termica. Cu toate acestea, am observat diferente in modul ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre asociatii de proprietari MrV MrV Buna ziua tuturor, Am cateva intrebari pentru comunitatea avocatnet. Stiu ca unele din intrebari au raspunsul pe forum, alte raspunsuri nu le-am gasit. In ... (vezi toată discuția)
Coruptia. costello costello Ce intelegeti voi in legatura cu Coruptia?
Va pasioneaza pe voi? (vezi toată discuția)