Buna.
Stam intr-o casa de locuit duplex. Cealalta parte a fost vanduta catre Consiliul Judetean, printr-un aranjament (s-a ales casa cu pretul cel mai mare, intr-o zona rezidentiala foarte scumpa), care a instalat o casa familiala, si a mutat acolo 10 copii. S-au efectuat modificari interioare, vor sa faca mansardare, nu mai putem nici asa de zgomotul copiilor.
Pentru functionarea unei astfel de case nu este nevoie de acordul vecinului de perete? Ce am putea face sa fie obligati sa mute aceasta intitutie? Sau sa rezolve izolarea fonica? Si sa se impiedice mansardarea acoperisului (acordul de urbanism s-a eliberat deja pentru mansardare, fara inaltarea acoperisului).
Multumesc,
enikoe
Faceti o sesizare catre primarie si inspectoratul in constructii.
Dar nu ati precizat daca sunteti proprietari sau chiriasi. Daca sunteti chiriasi este posibil ca proprietarul sa-si fi dat acordul pentru functionarea acelei case de copiio acolo.
va multumesc pentru raspunsuri.
suntem proprietari. am sesizat primaria din moment ce am aflat ce se va intampla cum ca nu suntem de acord. acum am mai facut o sesizare pentru retragerea autorizatiei de functionare si comunicarea dezacordului nostru privind lucrarile de constructie.
putem fi obligati sa ne dam acordul?
e.