Ma intereseaza modalitatea de impartire a bunurilor in urmatoarea situatie:
Suntem 3 frati, mai traieste doar mama, in urma cu o luna a murit fratele care a fost casatorit , nu a avut copii.
Dupa moartea tatalui acum 10 ani s-a facut o succesiune catre cei doi frati si mama, eu renuntand la partea mea in favoarea mamei mele.
Acum am ramas eu cu sora mea, mama si nevasta fratelui care locuieste acum cu mama.
Se doreste impartirea intre noi dar eu daca am renuntat in favoarea mamei acum 10 ani ma afecteaza in vreun fel? in cazul in care moare mama?Cum ar trebui sa se imparta legal? De ce situatii are trebui sa ma feresc pt a fi partajul corect intre noi.Cat ia cumnata, eu si sora-mea? Va multumesc anticipat! Cu respect.
Teren - legea 10/2001
Este vorba de un teren revendicat in baza legii 10/2001 teren proprietate al bunicii decedate in 1996. Mentionez ca in anul 1992 a decdat si mama noastra( ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Cristian-D
Buna ziua si multumesc anticipat. Mama mea a mostenit in 2010 casa parintilor ei decedati (bunicilor mei) fiind unica proprietara(tatal meu este decedat din ... (vezi toată discuția)