Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			 Alin-Rãzvan Pîrnac 
	    	Avocat

Alin-Rãzvan Pîrnac 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 colonelu81	                   

Plingere penala . Procuror da NUP , procuror ierarhic superior confirma solutia , se face plangere impotriva solutiei la instanta . Instanta respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
	                    colonelu81	                   

Plingere penala . Procuror da NUP , procuror ierarhic superior confirma solutia , se face plangere impotriva solutiei la instanta . Instanta respinge plangerea ... (vezi toată discuția)

rolex	                   

Ca parte vatamata am formulat plangere la judecatorie impotriva rezolutiei procurorului de NUP art 278 indice 1 cpp
Judecatoria a respins plangerea ca ... (vezi toată discuția)
	                    rolex	                   

Ca parte vatamata am formulat plangere la judecatorie impotriva rezolutiei procurorului de NUP art 278 indice 1 cpp
Judecatoria a respins plangerea ca ... (vezi toată discuția)

marianaragalie	                   

Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
	                    marianaragalie	                   

Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)