avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii recuperare bani concedii medicale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

recuperare bani concedii medicale

Buna ziua.As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate.Sunt insarcinata in ultima luna, iar angajatorul intarzie s-mi aduca banii.Si in afara de asta, imi si reproseaza anumite lucruri, cum ar fi, ca el nu isi primeste banii acestia inapoi de la CAS, deoarece are doar 5 angajati.As dori sa stiu daca este adevarat acest lucru, daca recuperarea banilor depinde si de numarul de angajati.
Si inca o intrebare.daca doresc sa il reclam la ITM, exista vreun formular tip de reclamatie sau pur si simplu o formulez eu cu cuvintele mele, scriind acolo toate aceste probleme.va multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 20:30, 27 Martie 2010
Faceti sesizare si la Inspectai Muncii.
Buna ziua!
As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Sunt insarcinata in ultima luna, iar angajatorul nu vrea sa-mi dea bani pentru concediu de boala. Sunt in condeciu de boala de la luna dec. 2009. Acum o saptamana firma la care am lucrat ca secretara administrativa, a avut verificari de la Administratia Financiara si a primit o amenda de 1000 Ron si acum seful vrea sa platesc eu suma totala. Are dreptul la asa ceva?
Va sfatuiesc sa faceti sesizare la Inspectia Muncii si va avea control si de la ei.
va vor da un raspuns in termen de 30 de zile.
In principiu, cred ca ii vor cere sa faca dovada faptului ca v-a platit concediul medical si nu va avea incotro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical lise lise buna seara am avut concediul medical 7 zile si mi se plateste dupa 21 de zile dupa salariul .se poate asa ceva .mi sa spus ca atunci vin bani de la sanatate/ (vezi toată discuția)
Restituire indemnizatie concediu odihna acsargu acsargu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in legatura cu urmatoarea problema: in luna febr mi-am luat 22 zile concediu odihna pe care am primit aprox 2000 lei (indemn + ... (vezi toată discuția)
Prenatal si postnatal klaudita klaudita cine plateste concediul prenatal si postnatal?angajatorul sau casa de asigurari de sanatate?sau angajatorul si apoi isi recupereaza banii de la casa de ... (vezi toată discuția)