avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diurna interna reprezentanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diurna interna reprezentanta

As dori sa stiu daca o reprezentanta a unei companii straine (fara activitate comerciala,doar promovare) poate acorda diurna pentru deplasarile interne si daca raspunsul este pozitiv,aceste sume trebuie impozitate ?Si cate zile pe luna pot avea angajatii deplasari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vulpisica , utilizator 20:54, 19 Martie 2010
vulpisica a scris:

As dori sa stiu daca o reprezentanta a unei companii straine (fara activitate comerciala,doar promovare) poate acorda diurna pentru deplasarile interne si daca raspunsul este pozitiv,aceste sume trebuie impozitate ?Si cate zile pe luna pot avea angajatii deplasari.
Va multumesc!

In cazul dvs diurna acordata salariatilor este plafonata la 13 x 2,5 = 32,5 lei/zi. Diferenta se impoziteaza la salariat.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea diurnei og 8/2013 22.08.2009 22.08.2009 va rog a ma ajuta la urmatoarea intrebare : Cf. OG 8/20013 de la 01.02.2013 \\"g) indemnizaţiile primite pe perioada delegării şi detaşării ... (vezi toată discuția)
Impozit diurna gabydutescu gabydutescu Buna seara,as vrea sa stiu daca potrivit nouli cod fiscal se impoziteaza diurna (de exemplu primesc diurna la o companie privata 90 lei pe zi). Va multumesc! (vezi toată discuția)
Delegatie ContSters88252 ContSters88252 detin o societate comerciala (SRL) la care sant unic asociat si administrator. pentru deplasari in tara doresc sa aflu care este cuantumul ... (vezi toată discuția)