avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE

Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si Autorizatie de construire,dar vecinul meu care a ramas cu jumatate din vechea proprietate cu alte cladiri tot moara nu este de acord cu schimbarea de destinatie a cladirii mele , reclama nulitatea PUZ-ului si PAC-ului invocand faptul ca trebuia sa obtin aprobare notariala de la el . CE POT FACE ?
Cel mai recent răspuns: ContSters131834 , utilizator 18:28, 12 Martie 2010
daca nu va intelegeti, va judecati
eu am reamenajat deja, si am obtinut si pv de receptie finala , cladirea fiind in faza de intabulare la cadastru, are posibilitatea sa blocheze intabularea ? si daca intre timp se si intabuleaza mai poate anula intabularea ? MULTUMIRI !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie cladire ! ContSters131834 ContSters131834 Am cumparat o cladire fosta moara pe care vreau sa o reamenajez in bloc de locuinte. Am obtinut PUZ pt. schimbarea de destinatie a cladirii si zonei si ... (vezi toată discuția)
Modificare puz / incadrare cladire NiaguAndrei NiaguAndrei Modificare PUZ / INCADRARE CLADIRE Buna ziua. Detin o parcela in cadrul unui PUZ abrobat fiind singura din categoria \'\' ZONA DE FUNCTIUNII ... (vezi toată discuția)
Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata ContSters210605 ContSters210605 Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN ... (vezi toată discuția)