avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ref.vanzarea unei propietati la tara ,compusa din teren + constructie neterminata

Am la tara un teren de 800mp pe care am inceput o casa-constructie in baza autorizatiei de construire emisa de primaria locala. CONSTRUCTIA ESTE REALIZATA IN PROPORTIE DE 60% si nu mai am venituri ,sa pot sa o finalizez.
In aceasta situatie doresc sa o vand .Intrebare: pot sa vand terenul si constructia realizata fara P.V de receptie, pot sa fac cadastru si intabulare in aceasta situatie si apoi sa o scot la vanzare.. sau ce se poate face in astfel de situatie?Multumesc..
Cel mai recent răspuns: SC TOP SURVEY SRL , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 17:16, 19 Decembrie 2011
se vinde conform CF adica teren si cedare autorizatie de constructie, casa nu se poate intabula pana nu ai PV de receptie, eventual se poate specifica in contract ca exista o casa in constructie
Multumirii..o sa fac cadastru C.F. si apoi o scot la vanzare..
puteti obtine pv de receptie pe stadiul actual de executie al casei, si intabula casa in acel stadiu de executie.
Este nevoie de o evaluare a stadiului constructiei fata de prevederile autorizatiei de construire.(stadiul complet de executie).? de fapt cine evalueaza stadiul actual de executie..?40...50..60..%?va rog sa detaliati aceasta posibilitate,. de fapt cum se procedez faptic...daca se poate...multumiri..
Se poate face PV de receptie partiala daca constructia este terminata ca gabarit si daca este acoperita.
Va adresati compartimentului care a emis autorizatia de construire din cadrul primariei si solicitati receptie partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament in bloc fara autorizatie rov61 rov61 Buna ziua ! am nevoie de un sfat sau de o parere autorizata. Am cumparat un apartament intr-un bloc de locuinte si aflu , dupa un an de zile , ca aprtamentul ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie ovy ovy pariniti mei au un teren in proprietate ( cu titlu de prorietate ) pe care in urma cu 16 ani ( adik prin 1992 ) au ridicat o constructie insa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa FarcasLiliana FarcasLiliana Buna ziua, M-ar interesa ceva detalii despre procesul de intabulare a unei case, acte, costuri etc. Multumesc mult. (vezi toată discuția)