am fost la politia ilfov pentru a depune o cerere ptr cazier auto iar domni politisti mi.au spus k trebuie sa platesc o taxa de 4 lei la posta sau la trezoreria ilfov m.am dus la posta iar doamnele de acolo habar nu aveau k exista asa ceva ele nu stiau decat de cazierul judiciar ce pot face in situatia asta ma poate lamuri cineva?X-(X-(X-(
Va deplasati la trezoreria responsabila si achitati direct ,fie ,daca cunoasteti contul bancar si codul fiscal ,puteti depune suma aferenta prin mandat postal
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Plangere penala
mirka
buna ziua,
-fostul sot imi tot face plangere penala pt ca nu ii trimit pensia alimentara pt copil
care i-a fost incredintat lui este a 3-a plangere in 4 ... (vezi toată discuția)
plata amenda radar
maneas
buna ziua!in cursul zilei de vineri am fost inregistrat de radarul unui auto de politie,pe una din arterele unui oras,cu 74km\\h.evenimentul s-a petrecut in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea
picanu
Va rog sa ma ajutati! De curand am fost reabilitat, am primit definitiva, iar doamna functionara, mi- a spus ca sa ma duc la serviciul cazier sa o depun. Cei ... (vezi toată discuția)