avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cum pot obtine cazierul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cum pot obtine cazierul auto

am fost la politia ilfov pentru a depune o cerere ptr cazier auto iar domni politisti mi.au spus k trebuie sa platesc o taxa de 4 lei la posta sau la trezoreria ilfov m.am dus la posta iar doamnele de acolo habar nu aveau k exista asa ceva ele nu stiau decat de cazierul judiciar ce pot face in situatia asta ma poate lamuri cineva?X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 12 Martie 2010
Va deplasati la trezoreria responsabila si achitati direct ,fie ,daca cunoasteti contul bancar si codul fiscal ,puteti depune suma aferenta prin mandat postal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala mirka mirka buna ziua, -fostul sot imi tot face plangere penala pt ca nu ii trimit pensia alimentara pt copil care i-a fost incredintat lui este a 3-a plangere in 4 ... (vezi toată discuția)
plata amenda radar maneas maneas buna ziua!in cursul zilei de vineri am fost inregistrat de radarul unui auto de politie,pe una din arterele unui oras,cu 74km\\h.evenimentul s-a petrecut in ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea picanu picanu Va rog sa ma ajutati! De curand am fost reabilitat, am primit definitiva, iar doamna functionara, mi- a spus ca sa ma duc la serviciul cazier sa o depun. Cei ... (vezi toată discuția)