avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... exista vreun capat de acuzare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

exista vreun capat de acuzare?

daca la intocmirea unui proces verbal...folosesc un martor care imi da datele si spune ca vrea sa fie folosit ca martor la contraventiile savarsite de contravenienti...iar dupa trecerea datelor lui in p-v nu mai vrea si nu mai doreste sa semneze....daca semneaza cineva in locul lui?poate fi acuzat de ceva...mai ales daca spune ca semnatura a fost a martorului?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:19, 12 Martie 2010
fals in inscrisuri
Va referiti cu siguranta la faptul ca agentul constatator a comis infractiunea de fals material in inscrisuri oficiale,prev.de art.288 al.2 c.pen,sanctionata cu inchisoarea de la 6 luni la 5 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun capat de acuzare - continuare elyon85 elyon85 daca la intocmirea unui proces verbal...folosesc un martor care imi da datele si spune ca vrea sa fie folosit ca martor la contraventiile savarsite de ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Certificate false Iuly99 Iuly99 Salutare. O ruda de a mea din tara a contrafacut mai multe Certificate de Nastere la cererea unor persoane contra unor sume de bani si i lea predat ... (vezi toată discuția)