avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preavizul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preavizul

in urma refuzului de a fi informatorul directorului azi am primit comunicarea de preaviz art 73 iar incetarea contractului de munca va fi conform art 65 cind a sosit comunicarea era in alb fara data de inceperea termenului .data a fost pusa de seful de coloana in momentul cind mi-a dat-o sa semnez iar eu am luat-o pe cea fara data
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
dodu ioan , utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:59, 13 Martie 2010
Daca se poate incercati o abordare concreta
Preavizul; nu are relevanta cu procesul...decat in anumite situatii extreme
Buna seara ! Trebuia sa fiti mai vigilent la semnarea instiintarii , pt ca uite ce ati patit .... , iar ideea e ca in raport de data primirii curg termenele de contestare :sorry:
data primiri e astazi
In instanta se contesta decizia de concediere , nu instiintarea de preaviz ... de la data primirii deciziei de concediere incepe sa curga termenul de contestare a acesteia in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie concediere Amalia73 Amalia73 Buna ziua, ma aflu in situatia in care mi-a fost comunicata o notificare de preaviz privind desfiintarea postului pe care il ocup.In aceasta notificare de ... (vezi toată discuția)
Termenul de contestatie concediere de 45 zile se suspenda pe perioada cm? Myador Myador Daca am primit decizia de concediere (disponibilizare) prin curierat si ma aflam in concediu medical (mai sunt inca) termenul de contestatie de 45 zile se ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere contestata cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, Societatea la care lucrez, (societate de constructii) se confrunta cu o lipsa totala de contracte de lucrari inca de anul trecut din luna iulie ... (vezi toată discuția)