avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigiu chirias-proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigiu chirias-proprietar

buna seara.
am mare nevoie de ajutor. In calitate de chirias, (fara nici un document incheiat de mai bine de un an !!!) azi mi s-a comunicat ca pana luni, 15.03. trebuie sa parasesc casa.
Suplimentar, e vorba de doi copii minori, de 5 ani si, respectiv 4 luni.
De fiecare data cand am platit chiria (lunar) am solicitat intocmirea contractului, cu ata mai mult cu cat acum am act de identitate provizoriu, tocmai datorita lipsei dovezii de spatiu (e mentionat acest aspect pe actul de identitate provizoriu).
Ce e de facut?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: emilpiros , utilizator 22:23, 12 Martie 2010
cititi mesajul privat.
am citit, am raspuns... ma gandeam chiar sa fac o plangere la Politie, la Administratia Financiara - pentru neplata de catre proprietar a obligatiilor aferente inchirierii, precum si la Protectia Copilului, pentru punerea in situatii riscante a copiilor... Ar ajuta?
pot dovedi cu cativa vecini, destul de multi, plus un agent de politie ?
Oarecum, dar nu de durata pentruca o sa va streseze si cel care va suferi veti d-voastra si sotia.
Asa ca sa va usurati putin, ati putea sa-i faceti aceasta sesizare, dar linistit tot nu veti fi.Pentru linistea copiilor si a familiei incercati sa gasiti o alta locuinta .Apelati la o agentie imobiliara pentruca veti gasi destul de repede. Este posibil sa incerce sa va ceara mai mult si pentru asta va si grabeste sa parasiti locuinta ca poate mai cotizati putin.
Sfatul meu este sa nu mai procedati asa, macar de dragul copiilor.
Va doresc succes.
tocmai asta e ca in doua zile nu am cum sa gasesc, nu am nici destui bani pentru agentie, avans, garantii, etc pentru alta locuinta.
Oricum, e foarte clar ca in cel mai scurt timp trebuie sa gasesc altceva, dar pana atunci??? poate fi o saptamana, sau o luna....

Alte discuții în legătură

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Inchiriere garsoniera - ajutor anghelada anghelada Doresc sa inchiriez o garsoniera, modern mobilata si aranjata, cu utilitatia, acces internet, telefon, centrala etc... Intrebarile mele sunt: 1. atunci cand ... (vezi toată discuția)
Drepturi chirias sonias sonias la rubrica evacuare chirias am descris situatia incompleta, deoarece verisoara mea care este in cauza nu mi-a furnizat toate detaliile. Verisoara mea ... (vezi toată discuția)