avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor!!!Cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor!!!Cum sa procedez?

Buna,
daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat . Intr-un proces de uzucapiune la inceput nu se cunoaste proprietarul tabular. Cu ajutorul unui batran din localitate si cu ajutorul popei am dat de urma lui in cimitir unde este ingropat langa tatal sau.
Pana aici e bine. Mai departe respectivul este decedat in 1969 la data de 10.febr.pe cruce scrie B.M. dar pe adeverinta de la popa scrie B..I.M. Pe extras CF scrie B.M.
Acum mie mi-s-a pus in vedere conform 115/1938 cu zona CF sa fac dovada mortii.
Am facut demersuri catre Arhivele nationale si in respectivul certificat de dezbatere a mostenirii se mentioneaza ca respectivul B.M. este fiul lui B.A. nascuta V si mai departe explica faptul ca in 1943 can s-a facut desbaterea succesiunii B.M. era in razboi dar ca accepta succesiunea.
Am fost in localitate la Primarie si tot B.I.M. are numele si prenumele si ca este fiul lui B.A.nascuta V. deci este aceeasi persoana incontestabil.
INTREBARE: ce trebuie sa fac sa demonstrez ca este vorba de aceeasi persoana ?
Cel mai recent răspuns: Borza , utilizator 10:46, 13 Martie 2010
am mai raspuns cred, zilele trecute, o declaratie de notorietate
Multumesc. Dar nu sunt in clar cu acea declaratie de notorietate. Sa spunem ca o obtin. Instanta va lua in considerare acest fapt?
Cu extrasul CF ce fac din moment ce acolo este B.M fara I. Sepoate face o rectificare in baza acestei declaratii de notorietate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune Borza Borza Buna . LA MULTI ANI!in primul rand tuturor femeilor. Am mai deschis subiectul acesta cu timp in urma.Este cunoscut in localitatea respectiva ca proprietar, ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune calitate procesuala Borza Borza x stapaneste un teren.Este cunoscut in localitatea respectiva ca proprietar, indeplineste toate conditiile sa uzucapeze. Proprietarul tabular de pe CF nu este ... (vezi toată discuția)
Decret 115/1938 sau codul civil bms bms Asta m-a pus instanta sa aleg.Am depus o cerere pt constatarea dreptului de proprietate prin uzucapiune in contradictoriu cu o matusa care si ea ar avea drept ... (vezi toată discuția)