avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortata de 2 ani si am doi copii minori de 8,respectiv 14 ani.S-a stabilit pensia alimentara,ideea e ca in 2 ani eu am primit-o doar de trei ori.Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se poate,pe cale legala,sa primesc pensia alimentara pe toata perioada in care nu i-am primit.C e asr trebui sau ce pot face pentru aceasta?
Cu multumiri,Carmen B.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:55, 13 Martie 2010
Puteti formula plangere penala pentru infractiunea de abandon de familie
O plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie conform art.305 C.Pen.
.Plangerea privind abandonul de familie poate fi depusa la Parchet. La plangere ar trebui atasata o copie de pe hotararea judecatoreasca prin care a fostul sot a fost obligat sa plateasca pensie alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatat pensiei alimentare claudia_clau79 claudia_clau79 fostul sot este stabilit in spania,nu a platit pensia alimentara de foarte mult timp,cum se poate ajunge la o rezolvare in situatia data,deoarece autoritatile ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere minor crina32 crina32 fostul sot ,este in somaj din luna sep2009 din acel moment nu a mai platit pensia de intretinere a fiului in varsta de 10 ani...as dori sa-i recapat aceste ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentare Szeles Juliana Szeles Juliana Vreau sa rog si poovestesc Am divortat in data de 2003 si o hotarit la mine copilul .Da mai am avut proces acuma nu de mult la 2005 la Timisoara tot pentru ... (vezi toată discuția)