ContSters20225 
	    	Utilizator

ContSters20225 
	    	Utilizator	    

liuci 
	    	Utilizator

liuci 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bubuanca	                   

Va rog daca puteti sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Am o societate care are ca principal obiect de activitate productia de ulei de masline. Maslinele ... (vezi toată discuția)
	                    bubuanca	                   

Va rog daca puteti sa ma lamuriti in urmatoarea problema:
Am o societate care are ca principal obiect de activitate productia de ulei de masline. Maslinele ... (vezi toată discuția)

aciumbrudean	                   

Buna ziua,
Am ceva nelamuriri in ceea ce priveste libera distributie a unor produse pe piata. Este foarte corect ca, un producator poate oferi exclusivitate ... (vezi toată discuția)
	                    aciumbrudean	                   

Buna ziua,
Am ceva nelamuriri in ceea ce priveste libera distributie a unor produse pe piata. Este foarte corect ca, un producator poate oferi exclusivitate ... (vezi toată discuția)

mirela07	                   

daca o firma importa produse din afara UE., plateste sau nu tva? daca da, acesta poate fi deductibil?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
	                    mirela07	                   

daca o firma importa produse din afara UE., plateste sau nu tva? daca da, acesta poate fi deductibil?va multumesc anticipat (vezi toată discuția)