Sa va povestesc problema mea; in luna iunie 2006 am facut un accident, neacordand prioritate la cedeaza trecerea. Sangele a venit 1/mie .
In masina cu care am intrat in coliziune se aflau 2 perosane, care nu au suferit nici un fel de vatamare. Conducatorul auto respectiv nu consumase bauturi alcoolice. Acesta a luat 10 mil lei vechi de la asigurarea mea, si inca 6 milioane de la mine, declaranduse multumit (bani cu care a si reparat masina).
Dupa vreo 6 zile de la accident am ajuns la procuratura, unde in baza rezultatelor de la sange, s-a hotarat trimiterea mea in judecata.
Ieri, am primit in final citatia pt judecata.
Intrebarile mele sunt :
- considerand ca nu am antecedente penale, care este pedeapsa care o pot lua ? (maxima, minima)
- poate sa mai imi faca vreo surpriza celalalt conducator auto avand in vedere ca am rezolvat problema masinii dansului si nu a avut niciun fel de ingrijire medicala ?
- cand mai pot sustine un examen pt obtzinerea permisului auto ?
- ce este 'reabilitarea' ?
- acest tip de proces dureaza mai mult de o infatzishare ?
In cazul in care nu ai antecedente penale si nu exista victime poti nici sanu ajungi in instanta.
Ce s-a discutat anterior este corect dupa parerea mea
In cazul in care nu ai antecedente penale si nu exista victime poti nici sanu ajungi in instanta.
Ce s-a discutat anterior este corect dupa parerea mea
Poate ne spui tu care ar fi modalitatea sa nu se ajunga in instanta intr-o asemenea speta:O
Daca nu exista victime si cazier, chiar cu ceva alcoolemie in sange, se poate ramine la stadiul de parchet, si sa nu se ajunga in instanta. Se va dispune prin rezolutie de catre procuror neinceperea urmaririi penale, daca din declaratiile tale, a martorilor si cu un avocat bun dovedesti ca fapta nu prezinta pericolulu social al inei infractiuni....
:) tare ultimul mesaj. Lipsa antecedentelor penale si repararea pagubei pricinuite pot cantari destul de mult.Oricum te asteapta o condamnare cu suspendare din pacate
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)