avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt probele video acceptate in instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt probele video acceptate in instanta?

buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o sectie de politie...asta inseamna ca e deja in stadiu de judecata...adik se incepe proces?
astp rasp vostru...sper ca m`am facut inteles...ideea e ca sunt cam stresat...deoarece e pt prima oara cand am probleme cu politia:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:48, 12 August 2012
in cazul in care presupusa fapta s-a produs in alta tara,dar plangerea se cerceteaza in Romania(aici isi are sediul firma) pentru ca inregistrarile sa fie valabile ca si probe trebuie urmate anumite proceduri s-au pot fi cerute de oricine si prezentate organelor de cercetare...? E vorba de o acuzatie de furt de combustibil de catre un sofer anagajat la o firma romaneasca,dar presupusa infractiunue ar fi avut loc in alta tara. 2. Inregistrarea e facuta pe hardul unui calculator. E acceptata o copie pe C.D sau trebuie inregistrarea originala???
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
the_power_25xxxx, utilizator
Va trebui inregistrarea originala.

Insa nu cred ca se va cere asa ceva...
nu prea inteleg...de ce nu se va cere? dar dak cel care a depus plangerea vine cu o copie va fi luata in considerare???
Doar originalul se ia in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

...inregistrarea unei convobiri telefonice fara sa stiu petrisor1970 petrisor1970 ...contextul inregistrarii l-a constituit o convorbire telefonica cuun coleg de serviciu de care nu am avut habar o buna perioada de timp. pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Proba in proces andreiutza_l andreiutza_l Buna ziua, am o intrebare ...cumva in instanta este acceptata ca proba intr-un proces si o inregistrare audio? Trec printr-o situatie in care cineva vrea sa-mi ... (vezi toată discuția)
Amenințare si distrugere de bunuri DanCristian199 DanCristian199 Buna ziua! O vecina cu care eram in conflict de ceva mai mult timp din cauza unor discuții contradictorii,a pus stăpânire pe boxa comuna a blocului,ea ... (vezi toată discuția)