avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlul de proprietate

Tatal meu are autorizatie la casaa care este construita in 1968.Terenul in total are 4000mp. a fost mostenit de la tatal sau fara acte. Intrebare cum s-a putut elibera titlul de proprietate pe numele bunici care a locuit in ultimi 40 ani la o fica .Specific, tatal meu are rol si plateste taxe de peste 40 de ani la primarie. Nu era normal c-a lui se i se elibereze?
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 09:15, 14 Martie 2010
nu era normal ptr ca nu el a facut cererea de eliberare a titlului de proprietate pe legea 18..
dar nici bunica nu a mai dezbatut mostenire dupa sotul ei , Bunicul a murit,primul acum 50 de ani. Daca tatal meu ar fi cerut titlul de propietate pe terenul din curte i s-ar fi eliberat? Mai este si teren extravilan.
dar nici bunica nu a mai dezbatut mostenire dupa sotul ei , Bunicul a murit,primul acum 50 de ani. Daca tatal meu ar fi cerut titlul de propietate pe terenul din curte i s-ar fi eliberat? Mai este si teren extravilan. Ce s.ar putea face in situatia acesta pentru a obtine titlu de proprietate pt terenu' din curte??
Ultima modificare: Duminică, 14 Martie 2010
ContSters135021, utilizator
domnul valerio.. nu va inteleg pe dvs.. ce urmariti..? reveniti cu acelasi subiect mereu si mereu in diverse forme.. nu e mai simplu ptr dvs sa va duceti domnule, direct la un avocat bun cu toate actele si sa va spuna ala ce si cum? sau nu va indurati sa dati bani pe avocat? si atunci va chinuiti aici si ne chinuiti si pe noi cu intrebari incomplete asteptand insa niste raspunsuri care sa va satisfaca, de la niste specialisti ce nu va vad actele? sa stiti ca nu suntem obligati sa va raspundem, o facem benevol, daca vrem.. si nu e vorba ca nu vrem, dar ce faceti dvs e ca un bazait de musca.. mereu si mereu.. e sacaitor! dar veniti domnule la un cabinet de avocat odata.. la oricare din cei care suntem aici pe forum si va convine dvs..
De un an jumate platesc avocata, dar tot timpu' se amana si m.am cam saturat.!

Alte discuții în legătură

Legea18/1991 corinamarianaburlacu corinamarianaburlacu unchiul meu a solicitat si obtinut titlu de proprietate ca fiind unic mostenitor al bunicului meu cu toate ca tata traieste iar pe acest titlu cei din primarie ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare eleea eleea actiune in constatare Am o speta personala si aproape deloc experienta de instanta. In anul 1978 parintii mei au construit o casa si anexe gospodaresti in ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters135021 ContSters135021 Buna ziua.Eu si cu mama mea locuim intr-o casa construita de tatal meu cu autorizatiea in 1970.Este construita pe un teren intravilan de 4000mp.,are 26 ml ... (vezi toată discuția)