avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale un creditor al creditorului meu ma poate actiona ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

un creditor al creditorului meu ma poate actiona direct?

Daca am achizionat marfa de o anumita valoare de la o x soc comerciala..........si am achitat marfa respectiva prin chitanta........dar societatea de la care am achizionat marfa nu a platit la randul ei catre furnizorii de la care a luat marfa, ma pot sesiza pe mine???este posibil sa imi ia mie marfa???puteti va rog frumos sa imi precizati si cadrul legal?

Va multumesc mult de tot
Cel mai recent răspuns: viogaf srl , utilizator 10:11, 15 Martie 2010
Inteleg ca ati primit o factura odata cu marfa si ati achitat factura cu numerar.In situatia asta nu va faceti probleme pt. ca n-o sa va ia nimeni marfa atata timp cat aveti dovada ca ati achizitionato in mod legal.
Nu exista cadru legal pt aceasta actiune.
Chiar daca furnizorul dvs. ar fi garantat cu contractul pe care l-ati avea incheiat cu el, tot pe el il actioneaza in judecata.
va multumesc pentru raspunsuri.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre existenta unei hotarari STEFIANA STEFIANA Buna ziua, V-as ruga, daca stie cineva, sa-mi spuna de existenta( de nr., data aparitiei) a unei Hotarari a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in care ... (vezi toată discuția)
Contract mandat comercial Lori47 Lori47 O societate X cu profil de activitate comert doreste sa incheie contract cu o firma Y care sa gaseasca noi clienti pentru firma X. Firma X va factura marfa ... (vezi toată discuția)
Structura de comisionar CCM22 CCM22 Buna seara, Un SRL platitor de TVA (soc. A) achizitioneaza material lemnos din Rusia (soc. B), ulterior facturandu-l catre un srl platitor de TVA (soc. C). ... (vezi toată discuția)