avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am nevoie de Fisa postului pentru Designer ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am nevoie de Fisa postului pentru Designer Vestimentar, ma poate ajuta cineva?

Am nevoie de un model de Fisa a postului pentru un Designer vestimentar, am cautat pe internet dar nimic, concludent si care sa imi fie de folos. #-o. Am nevoie ca fisa postului sa contina toate cele 4 elemente: I. identificarea postului, II. Scurta trecere in revista a intadoririlor majore, III. Functii si responsabilitati esentiale, IV. Specificatii si cerinte ale postului.:D Am cautat si pe site-ul celor de la COR, dar nu am gasit decat foarte putine informatii, iar pentru o fisa a postului completa, trebuie sa platesc, si nu imi permit sa fac asta in momentul de fata. Ma puteti ajuta, va rog :worthy::worthy:
:worthy:

Alte discuții în legătură

Fisa postului judytha_b judytha_b Buna ziua, ma poate ajuta cineva ce elemente trebuie sa contina obligatoriu fisa postului ? (ma refer la nume,functie,cod cor,atributiuni,etc) de cine trebuie ... (vezi toată discuția)
Incadrare c.o.r. & spor de vechime ContSters275324 ContSters275324 1.Ce lege si articol obliga un angajator sa incadreze un salariat cu coduri C.O.R. avizate de Ministerul muncii din Romania? Eu am activitate de inginer ... (vezi toată discuția)
Model fisa post elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un model de fisa postului pentru designer pagini web. Multumesc. (vezi toată discuția)