avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor import export
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

import export

sunt un cetatea roman de 10 ani in italia.as vrea sa-mi deschid o soc.de import export.ce documente imi trebuie si daca este rentabila aceasta afacere
Cel mai recent răspuns: miclea marius , utilizator 19:16, 16 Martie 2010
Dle Miclea - m-am inselat in privinta dv. si va cer scuze pe aceasta cale.

Este bine ca aveti experienta - ceea ce va va ajuta. Pentru a deschide o firma in Romania aveti nevoie pentru acte de un avocat. Si imediat de un contabil.
Raspunsul la intrebarile dv. le veti obtine de la aceste doua persoane.
Cu stima,

Florin Savu
Va amultumesc pt ajutorul D.Voastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru preluarea unei firme ! FREDU FIN FREDU FIN Sa spunem ca am gasit o firma ( cu active si pasive, cu angajati ), patronii vor sa vanda businessul . Intrebarea e mai ciudata , unde gasesc un investitor ... (vezi toată discuția)
Preluare spalatorie auto cluj-napoca cu datorii !!! lenart denes lenart denes Intentionez preluarea unei spalatorii auto (afacere cu personal , firma cu tot) , situat in parcarea unei SUPERMARKET din Cluj-N.. Firma are restante catre ... (vezi toată discuția)
E nevoie de angajarea unui contabil? emilia73 emilia73 Societate comerciala fara activitate, fara angajati.Doar cu actele de consituire pana acum.Trebuie sa depuna acum, in aprilie declaratia 100 si declaratia ... (vezi toată discuția)