avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna q7
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna q7

BUNA ZIUA,VA ROG SA-MI SPUNE-TI DACA UN Q7 IL GASESTI IN FLACARI ,CE SE INTAMPLA IN ACEST CAZ?
FAPTUL CA EXISTA FULL CASCO MAI TRAG VREO SPERANTA CA SE RECUPEREAZA BANII?
SAU CUM SE PROCEDEAZA...
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:39, 16 Martie 2010
In primul rand mergeti la asiguratorul dv. pt. a deschide dosar de dauna pe CASCO. Va trebui sa aveti la dv. certificatul de inmatriculare, carte de identitate a masinii polita CASCO,si actul de la pompieri, care au participat la stingerea focului si care au stabilit si o cauza. Vi se va despagubi suma asigurata conform conditiilor din polita , din care se va scade valoarea epavei predata la REMAT si eventual piesa sau grupul de piese vinovat de producerea in cendiului. Asta in cazul in care masina a ars complet. Daca a ars partial , atunci asiguratorul va despagubi c/v reparatiei.
Cititi si conditiile de asigurare, va trebui sa le cunoasteti bine pentru a argumenta cererea de despagubire si a obtine ceea ce vi se cuvine.......:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagube in urma unui incendiu bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, As vrea sa stiu in ce fel pot recupera pierderea suferita in urma unui incendiu produs la vecinul din spatele casei caruia i-a luat foc masina si ... (vezi toată discuția)
Dauna totala casco alexa_b alexa_b Am avut masina parcata in fata blocului si un alt sofer a facut praf 2 masini, printre care si a mea.Cf service-ului si asiguratorului este dauna totala.Masina ... (vezi toată discuția)
Evaluare epava - dauna totala b2anka b2anka Buna seara Va rog din suflet sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: am o masina (an 2001) asigurata Casco la valoarea de 8674 lei. Ca urmare a unui ... (vezi toată discuția)