Vreau sa fac greva foamei,pentru a recupera niste bani munciti cinstit, de la firma la care lucrez,cum sa procedez ,pe cine sa instiintez (medic politie?)
Ati incercar sa ii recuperati si apelind la autoritatile in drept? de ati ajuns la aceasta forma de protest care , nici nu va ofera certitudinea vreunei rezolvari.
Nu trebuie decat sa va agtati o pancarta de gat, pe care scrieti mare ca feceti greva foamei, apoi cei mentionati se vor implica.
Sustin in totalitate punctul de vedere al doamnei consilier in sensul ca trebuiesc exercitate toate caile legale pentru a obtine ceea ce ziceti ca vi se cuvine.
Pe de alta parte,ca parere personala,nimic din lume,chiar si banii,nu merita un sacrificiu care poate avea urmari dintre cele mai nefaste asupra sanatatii.
Merita ca banii pe care i-ati obtine , ca urmare a acestui gest sa ii folisita apoi in ingrijirea problemelor de sanatate ulterior aparute ?
Eu cred ca ar fi bine sa sesizati sindicatul din care faceti parte pentru a va acorda ajutorul de care aveti nevoie,mai ales daca si alti angajati s-ar afla in situatia dvs,
Dvs, judecati...
Restituire garantie
lucian75
buna ziua.luna trecuta am facut 6 luni de la data lichidarii de la fostul loc de munca si conform contractului de garantie trebuiau sa mi-o restituie.am facut ... (vezi toată discuția)