avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... greva foamei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

greva foamei

Vreau sa fac greva foamei,pentru a recupera niste bani munciti cinstit, de la firma la care lucrez,cum sa procedez ,pe cine sa instiintez (medic politie?)
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:44, 15 Martie 2010
Ati incercar sa ii recuperati si apelind la autoritatile in drept? de ati ajuns la aceasta forma de protest care , nici nu va ofera certitudinea vreunei rezolvari.
Nu trebuie decat sa va agtati o pancarta de gat, pe care scrieti mare ca feceti greva foamei, apoi cei mentionati se vor implica.
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
ContSters47264, utilizator
Sustin in totalitate punctul de vedere al doamnei consilier in sensul ca trebuiesc exercitate toate caile legale pentru a obtine ceea ce ziceti ca vi se cuvine.
Pe de alta parte,ca parere personala,nimic din lume,chiar si banii,nu merita un sacrificiu care poate avea urmari dintre cele mai nefaste asupra sanatatii.
Merita ca banii pe care i-ati obtine , ca urmare a acestui gest sa ii folisita apoi in ingrijirea problemelor de sanatate ulterior aparute ?
Eu cred ca ar fi bine sa sesizati sindicatul din care faceti parte pentru a va acorda ajutorul de care aveti nevoie,mai ales daca si alti angajati s-ar afla in situatia dvs,
Dvs, judecati...
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie lucian75 lucian75 buna ziua.luna trecuta am facut 6 luni de la data lichidarii de la fostul loc de munca si conform contractului de garantie trebuiau sa mi-o restituie.am facut ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara copil ivclm ivclm am o problema si nu stiu cu sa o mai rezolv,in urma cu an am castigat in instanta pensia din urma a copiilor si nici pana in ziua de azi nu am recuperat nici ... (vezi toată discuția)
Dgaspc favorizeaza parintele care maltrateaza minorul!!! catacata2011 catacata2011 Buna ziua tuturor! Deoarece am batut la toate usile posibile pana acum, ma adresez si utilizatorilor acestui forum in ultima instanta. Desi copilul meu minor ... (vezi toată discuția)