avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Subiecte exament intrare in avocatura 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Subiecte exament intrare in avocatura 2010

Buna ziua, va rog daca dispune cineva de subiectele( testele grila) care s-au sustinut in februarie 2010 la Sibiu pentru intrare inavocatura . Am tot cautat pe net dar nu le-am gasit deasemenea am scris la UNBR si nu am primit nici un raspuns.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: SC FULL IMOBILIARE , Consilier juridic 14:47, 16 Martie 2010
Le gasiti aici:

[ link extern ]
:)
Ultima modificare: Luni, 15 Martie 2010
luiza2008, utilizator
Multumesc mult, deja le-am printat.=D>
Gina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detalii despre profesia de avocat ContSters126583 ContSters126583 Intrebarea mea este legata de statutul avocatului si posibilitatea profesarii ei. As vrea sa stiu cum, unde si cand se desfasoara admiterea in Barou. Legea ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen admitere barou 2012 mihail2012 mihail2012 Salut! Are cineva subiectele care s-au dat la examenul de admitere in barou 2011? Stima, Mihai (vezi toată discuția)