avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cãi de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cãi de atac

Buna seara!
VA ROG Să mă ajutati. Nu ştiu Care este calea de atac împotriva UNEI hotărâri date în Revizuire de tribunalul ONU si care este în instanţă competenta Să judece Cererea.
Art. 328 Cod pr CIV, nu m-a edificat.
Va multumesc
Cu stimă
Gh.. Antonescu a
Cel mai recent răspuns: antonescu gheorghe , utilizator 16:49, 16 Martie 2010
Codul civil arata ca hotarirea data intr-o revizuire are aceleasi cai de atac ca si hotarirea ce se cere a fui revizuita. Daca este o hotarire irevocabila nu mai poate fi atacata
Vă mulţumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac antonescu gheorghe antonescu gheorghe Bună ziua ! În anul 2010 am promovat o acțiune cu titlul de pretenții, pentru transformarea daunelor cominatorii în daune interese, în temeiul ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Termen, temei legal recurs revizuire iccj flory1 flory1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este termenul in care se depune declaratia de recurs la revizuire litigiu de munca, la ICCJ. Este corect sa cer: ... (vezi toată discuția)