Am o firma care nu a avut niciodata activitate si implicit nici angajati.
As vrea sa stiu daca trebuie sa fie suspendata la Registrul Comertului pentru a nu plati forfetarul.
a fost o perioada in care firmele care nu depuneau decalaratiile lunare pentru 6 luni consecutiv, erau dizolvate/lichidate automat.Daca ati depus declaratii si bilanturi, chiar daca au fost in 0 si nu ati avut nici un fel de activitate,va trebui sa platiti forfetarul.Da,este intr-adevar o mare stupizenie, la fel de mare ca si cei care au inventat acest forfetar.:confused: Suspendarea o puteti face doar dupa ce achitati la zi debitele restante (incluziv acest stupid impozit forfetar)#-o
nu"trebuie "- in sensul ca nu va obliga nimeni sa suspendati firma .
Dvs decideti daca are sau nu rost sa o pastrati.
Daca nu suspendati, veti plati impozit minim
Daca suspendati, veti plati taxele de suspendare si peste trei ani - iar veti plati ,fie sa inchideti, fie sa ridicati suspendarea.
Daca suspendati,trebuie declaratiile depuse ( cele corespunzatoare vecturului fiscal declarat de dvs )
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)