avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... imi poate lua copilul???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

imi poate lua copilul???

am 20 de ani si am o fetita de 8 luni cu un barbat casatorit, care la acel moment nu a recunoscut copilul, insa acum doreste sa faca acest lucru si de asemenea ma ameninta ca o sa-mi ia copilul, pentru a-l creste impreuna cu sotia lui.exista aceasta pobibilitate?pot refuza testul de paternitate, in cazul in care ma actioneaza in instanta?
mentionez faptul ca nu am nici un venit, exceptand alocatia copilului si indemnizatie (total 230 de lei), eu fiind studenta, insa locuiesc impreuna cu parintii mei, care ma ajuta financiar si in cresterea copilului.
Cel mai recent răspuns: angell , utilizator 13:54, 16 Martie 2010
multumesc mult pentru sfaturi .mi-ati luat intradevar o piatra de pe inima.nu as putea suporta ca cineva sa imi ia copilul vreodata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile copilului crissniko crissniko Salut , urmeza sa am un copil dintr-o relatie cu un cetatean italian.Numai suntem impreuna ,nici casatoriti legal nu am fost .eu am preferat sa vin sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil felice76 felice76 Buna ziua.As dori sa ma ajutati, dandu-mi raspuns la cateva intrebari:in cat timp isi poate recunoaste un tata copilul, dupa nastere?poate sa fie trecut pe ... (vezi toată discuția)
Bună! am și eu o întrebare. sunt necăsătorita, am nascut ... Alyssa Calin Alyssa Calin Bună! Am și eu o întrebare. Sunt necăsătorita, m nascut și copilul este trecut pe numele meu, iar la tata este dungă. Se poate ca copilul sa ramana pe ... (vezi toată discuția)