avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu neefectuat in cazul unui contract drept ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu neefectuat in cazul unui contract drept autor

Subiect: Plata concediu neefectuat pt un contract cesiune drept de autor

Buna ziua

Am o intrebare legata de acest subiect. Am avut un contract individual de munca de 165 lei si o anexa sub forma unui contract de cesiune drept de autor pt. functia realizator radio. In momentul in care am incheiat colaborarea cu ei, am solicitat plata concediului neefectuat in ultimii 2 ani si am primit un calcul care avea in vedere doar CIM si nu si contractul de cesiune drept de autor. Practic am primit 350 lei ceea ce mie mi s-a parut ciudat. Am trimis solicitari repetate la firma pt explicatii, dar nu am primit niciun raspuns.
Pe scurt: firma trebuia sa-mi faca un calcul care sa aiba in vedere si contractul de cesiune sau doar CIM?

O alta intrebare este legata de un alt aspect: am facut solicitari repetate pt ca firma sa-mi elibereze anumite documente, sa-mi completeze adeverinte in vederea intocmirii unul dosar de indemnizatie crestere copil dar firma nu-mi raspunde. Timpul este aproape de a expira si as vrea sa stiu ce pot face?

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ina_enache , utilizator 18:46, 17 Martie 2010
Va rog... nu se poate sa-mi raspunda cineva?

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu neefectuat pt un contract cesiune drept de autor ina_enache ina_enache Buna ziua Am o intrebare legata de acest subiect. Am avut un contract individual de munca de 165 lei si o anexa sub forma unui contract de cesiune drept de ... (vezi toată discuția)
Cesiune drept autor in mass media ina_enache ina_enache BUna ziua Am o intrebare legata de un contract de munca in radio. Sunt cadru didactic si in paralel, acum 3 ani, am semnat un contract cu un post de radio, ... (vezi toată discuția)
Proba instanta impotriva angajatorului ina_enache ina_enache Buna seara Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: in luna aprilie mi-am dat demisia de la un loc de munca unde aveam un contract de colaborare si mi s-a ... (vezi toată discuția)