avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata cotizatie somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata cotizatie somaj

Sunt pensionar m-am angajat dupa pensionare.
1.Trebuia sa platesc cotizatie de somaj , eu neputand beneficia de somaj la incetarea raporturilor de munca ?
2. In prezent am suspendat plata pensiei cf.Lg.329/2009, cap.IV. Acum ,ca incasez numai salariu trebuie sa platesc cotizatie de somaj? Nici in aceasta situatie nu pot beneficia de somaj, in cazul desfacerii CIM reluand plata pensiei.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 13:12, 16 Martie 2010
Pensionarii nu platesc somaj pentru veniturile realizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea raportului de serviciu in timpul concediului medical vilita vilita Daca un salariat este si pensionar si are pensia mai mare decat salariul mediu, in caz ca nu face optiunea pentru pensie sau salariu pana pe 9 decembrie, cf. ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu intr-o institutie de stat mopy mopy Poate sa ma ajute cineva referitor la un pensionar care a lucrat la o institutie de stat si i s-a oprit o pensie pentru ca nu stiu ce prag a depasit si trebuia ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie/salariu darom darom In situatia in care un pensionar caruia ii este interzis cumului pensiei cu salariul, conf. L.329/2009, opteaza pentru incetarea cim, care este temeiul de ... (vezi toată discuția)